Heb je een yogaschool of ga je binnenkort starten? Dan heb je veel yoga artikelen nodig. Welke props heb je nodig en waar let je op bij het bestellen hiervan? We lichten het een en ander toe!

Basis yoga artikelen voor yogascholen

Om jouw yogalessen goed te kunnen verzorgen heb je een aantal artikelen als basis nodig. Denk hierbij aan:

  • Yogamatten
  • Bolsters
  • Meditatiekussens
  • Yogablokken
  • Riemen
  • Dekentjes

Daarnaast kan je het assortiment uitbreiden met extra hulpmiddelen zoals bijvoorbeeld oogkussentjes, doeken voor aerial yoga, yoga strips, etc.

Bij het uitzoeken van alle materialen moet je met een andere blik kijken dan wanneer je iets voor privé gebruik uitzoekt. Duurzaamheid en hygiëne spelen een belangrijke rol. Kwaliteit van je yogablokken en wasbaarheid van de hoezen van je meditatiekussens en bolsters zijn belangrijke aandachtspunten. Voor de yogamatten geldt dat ze allround te gebruiken moeten zijn.

Waar koop je de benodigdheden voor je yogaschool?

Je gaat een grote aankoop doen, dat is natuurlijk best even spannend. Waar kan je dit nu het beste kopen? Wij adviseren om een betrouwbare webshop te zoeken, met een webwinkel keurmerk. Online bestellen werkt vaak heel goed, bovendien houdt je dan de kosten laag. De meeste webshops voor yogaspullen zijn goed bereikbaar per mail, contactformulier of chat. Ook behoort bellen meestal tot de mogelijkheden. Maak hier vooral gebruik van!

Tip: vraag om een scherpe prijs, jij helpt hun immers door grote hoeveelheden te kopen daar willen de meeste ondernemers graag een speciale prijs voor maken!